fbpx

Масло създадено с любов

"Арганово злато“ внася висококачествено арганово масло от кооперация “Marjana”. Тя е традиционен производител на масло от арган, която отделя време и грижи за всяка част от процеса на пресоване на маслото, освобождавайки пълния потенциал на ядките, без да разрежда маслото. Любовта към производството се вижда във всяка капка.

Разположена на теоритория в област Есауира, кооперацията се намира близо до Маракеш, заобиколена изцяло от арганови дървета (Argania Spinosa), които се срещат само в тази област.

Те са връзката между поколенията. Жените изпълняват всяка част от процеса: от сортиране на ръчно събраните плодове от арган, когато пристигнат в кооперацията, до пакетирането на готовото масло.

"Арганово злато" вярва, че произведенто с внимание на ръка натурално арганово е истинска насладата за сетивата.

арганово масло

Продуктите на "Marjana" са с естествени съставки и най-високо качество. "Арганово злато" подкрепя местните жени, които създават чисти продукти и помага за популяризирането и опазването на гората Арган.

арганово масло марокански жени

Качество

арганово масло

Арганово масло е с най-високата степен на сертификация за биологични продукти (USDA organic, Norma cert, Ecocert). Маслото от арган е 100% девствено студено пресовано, в което няма консерванти, палмово масло и без добавени химикали.

арганово масло
Navigation
Close

My Cart

Categories